Sobre mi

Nascut el 30 de novembre de 1982 a Barcelona, he viscut tota la vida (excepte un any d’exili a la capital) al barri de Marianao, a Sant Boi de Llobregat. Crec que el territori on creixes i et formes la personalitat és important, no només per les condicions ambientals, sinó pel què aquestes condicionen les relacions que estableixes amb les altres persones.

Dit això, em considero…

 

Actiu i optimista, encara que a vegades insegur i dubitatiu.

Lligat als meus, ja siguin família o amics, però amb menys temps per dedicar-los del que m’agradaria.

Força urbanita, ja que m’encanta el contacte amb la gent i el ritme de les ciutats, però també m’agrada i sé gaudir d’un silenci enmig d’un bosc o davant del mar.

Sóc del Barça. No dels que no sopen si perd, però si dels que s’emprenya. Qüestió de tradició familiar.

M’agrada gaudir a taula, amb bon menjar i bon vi, però sobretot, bona conversa.

Crec que la vida no és blanc i negre, i per això sempre hi ha lloc pel “però” o l’ “encara que”.

Empàtic si la persona que tinc al davant em sembla interessant. Dialogant si la persona no m’ho sembla gaire però sí allò que diu. Educat si ni la persona ni allò que diu m’interessen. Considero que és el mínim.

M’agrada treballar en equip, amb tot tipus de gent, encara que no pensin com jo. Crec que és com s’enriqueixen la personalitat d’un mateix i els projectes col·lectius.

En el món actual, amb la quantitat d’informació tan gran que tenim, intento funcionar amb la màxima de “si has de dir alguna cosa, mira que algú altre no ho hagi explicat millor abans i, si és així, calla i difon”.

Políticament, sóc una persona d’esquerres, que vol i treballa per la justícia social i, com a conseqüència d’això, sóc independentista. Perquè no hi pot haver justícia social al nostre país, sense que totes les decisions que ens afecten les prenguem nosaltres mateixos, començant per gestionar tots els nostres recursos econòmics. I perquè no entenc la independència com un objectiu final, sinó com una eina per a transformar la societat en la que visc i intentar fer-la millor i més justa.

D’aquesta combinació, per mi indestriable, entre justícia social i llibertat nacional, rau la meva militància a les JERC (2001) i ERC (2004). Des de la tardor de 2011, els companys i companyes de la Secció Local de Sant Boi van encomanar-me la missió de traslladar la nostra veu allà on creguem necessari i oportú que s’escolti. Des del setembre de 2013, a més, sóc oficialment el candidat a l’alcaldia d’Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Boi, esperant sumar prou complicitats per assolir el repte de construir un #NouSantBoi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s